En av de beste måtene å se potensialet for disse hagerommene er å se på hva andre har klart å skape. Her er noen flotte eksempler som garantert vil inspirere deg til å begynne å designe din egen.

Hagekontor

En av hovedgrunnene til at folk velger å lage et hagerom er for å skape et kontorlokale som ikke tar for mye av plassen som trengs for familien. Det er også et trivelig sted å jobbe, ute i frisk luft med dørene slengt ut. Dette er et eksempel på et flott utendørs kontordesign komplett med et sted å ta en avslappende pause.

Treningsrom og uteplass

Liker du ikke å gå på treningsstudio? Vil du kunne ta en løpetur når det er kaldt ute, eller regner? Så hvorfor ikke lage et treningsrom slik disse folkene gjorde? De installerte til og med en kortstokk slik at de etter en treningsøkt kan gå og sitte i skyggen, ta en drink og føle tilfredsstillelsen av prestasjonen deres. Dette er et utmerket eksempel på å bruke plassen til et praktisk formål som kanskje ikke hadde vært mulig uten strukturen.

Musikkstudio

Har tenåringen din et band? Er du lei av å høre på dunking av trommer og skrik fra gitaren hver dag? Du ønsker fortsatt å støtte talentene og drømmene deres, så hvorfor ikke gjøre dem til sitt eget studio? De kan få den øvelsen de trenger, og du kan få litt fred og ro.

Gjestehus

Hvorfor tvinge folk som bor hos deg til å sove på en klumpete sofa? Du kan lage et nydelig gjestehus som disse menneskene gjorde, og gi de besøkende et sted å sove komfortabelt. Dette er et av de dyrere alternativene, men det er flott hvis du har både plass og budsjett til det. Det trenger ikke være et fullt funksjonelt hus med rennende vann heller. De kan bruke hovedhuset til rørleggerbehov, eller for å skaffe mat. Du sørger bare for en seng og et rolig sted for dem å ha litt privatliv.

Sykkelstativ

Dette er et veldig interessant eksempel på hva du kan gjøre i liten skala som fortsatt er svært funksjonell. Ved hjelp av resirkulert trelast har dette lille hagerommet et sted å slappe av, en innendørsdel og en sideoppbevaring for å plassere to eller flere sykler, inkludert på en veggkrok. Den er flott for å plassere gjenstander du bekymrer deg for vil bli stjålet, for eksempel sykler, dørene på dette designet lukkes og låses for å holde dem trygge.

College Crash Pad

Hvorfor få barnet ditt til å bo i en trang hybel når du kan gi dem et eget sted? Eller hvorfor ikke gi et alternativ for en student som sliter som leter etter et sted å leie? Det er ingen tvil om at en leietaker fra slutten av tenårene til 20-tallet bor i denne spesielle hagestuen.

Hjemmegym

Du så treningsrommet, men dette er et helt hjemmetreningsrom. Måten fronten åpnes på gir den rikelig med ventilasjon for å holde ting kjølig mens du svetter det ut.

Forlengelse av hus

Til slutt har vi et alternativ for de som ikke har mye plass og derfor ikke ønsker en selvstendig struktur. De bygde den rett ut av huset!

Legg att eit svar