Hvis du ikke har mye benkeplass, bør du vurdere å lage en øy. Dette kan være et solid bord med innebygd oppbevaring som kan flyttes rundt eller kanskje tas ut av kjøkkenet når du trenger mer plass. Dette vil også fungere som matlagingsområdet og et uformelt spiseområde for deg, din familie og/eller venner.

Bytt ut vegg-til-vegg-skapet med øvre oppbevaringsenheter med åpen dør. Disse enhetene kan inneholde alt – fra tallerkener til bespisning til forskjellige kjøkkeningredienser. Hovedfordelen med disse integrasjonene er at de lett kan være tilgjengelige og ha et veldig fristende, unikt utseende.

Endre sitteplassen. På grunn av det faktum at de gir mye bevegelse, er avføring perfekt for kjøkkenet ditt. Vet at det finnes modeller med stanghøyde som er solide, kompakte og lette å bære. Viktigst, det er rimelige selv når de har fancy design for å komplementere kjøkkenets nåværende design.

Forbedre belysningen. Du må rette oppmerksomheten mot taket på kjøkkenet ditt. En ting du kan gjøre for å få mest mulig ut av dem er å forbedre belysningen. Bortsett fra det, ville det være en god idé for deg å henge oppbevaringsenheter fra dem. Ofte blir takene neglisjert; men hvis du har begrenset plass, utforsk potensialet for forbedret belysning og organisering. Vurder å feste grytestativer til taket, da dette vil gjøre det mye lettere for deg å få kokekarene og grytene du trenger for matlaging.

Mal de gamle tregulvene med mønstre. Dette vil ikke bare øke den estetiske appellen til gulvene dine, men vil også skjule ufullkommenheter. Faktisk vil du garantert bli overrasket over hvordan et nymalt gulv i stor grad kan påvirke den generelle appellen til kjøkkenet ditt. Vær også oppmerksom på at det vil være mye lettere for deg å rengjøre malte gulv.

Legg att eit svar