Queenstown

Dra til Queenstown for et brølende, spenningssøkende feriemål. Queenstown er populært blant reisende som ønsker å dyppe tåen inn i en verden av ekstremsport, med et bredt spekter av aktiviteter for å fylle reiseruten din og få hjertet til å springe. Nyt å stå på ski og snowboard i The Remarkables, gå på jetbåt eller kurer høydeskrekken og prøv strikkhopp fra Kawarau Gorge Suspension Bridge.

Milford Sound

Ta en tur til den sørvestlige delen av øya for å se den fryktinngytende Milford Sound. Milford Sound ligger i Fiordland nasjonalpark, og er en fantastisk fjord kjent for sine frodige regnskoger, brusende fossefall og den 5560 fot høye Mitre Peak. Gå Milford Track, nyt et båtcruise gjennom det rolige vannet, eller prøv deg på kajakkpadling gjennom det dramatiske landskapet.

Tekapo-sjøen

Nyt severdighetene til den beroligende Tekapo-sjøen. Karakterisert av det turkise vannet og den slående fjellkjeden i de sørlige Alpene. Overnatt på Tekapo Dark Sky Reserve for å få en plettfri utsikt over den glitrende nattehimmelen og sørlyset. Camping i parken, perfekt for dagdrømmer om natten, er en fin måte å toppe tiden ved Lake Tekapo.

Franz Josef Glacier

Franz Josef Glacier er kjent som et av de mest populære turiststedene i New Zealand. De mest kjente av vestkystens isbreer, opplev den naturlige skjønnheten til Franz Josef-breen på en guidet isvandring, fly over området for å få en luftfoto, eller helikoptertur over breen. Varm opp i de varme bassengene når du er ferdig med å gå for å sette kirsebæret på toppen av en flott dag ute!

Mount Cook

Mount Cook, eller Aoraki som det er kjent på Maori, er det høyeste fjellet i New Zealand. Med en høyde på 3724 meter er Mount Cook et virkelig bemerkelsesverdig syn. En del av de sørlige Alpene, utforske Mount Cook langs en rekke alpine turer, breski eller sett klatreferdighetene dine på prøve på et ekstremt fjellklatringseventyr. Du trenger ikke tillatelse for å klatre, men det kan være lurt å fylle ut et turintensjonsskjema ved Department of Conservation Visitor Centre.

Legg att eit svar